perjantai 5. marraskuuta 2010

PE 05.11.2010

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 1 C, päivällä + 1 C

Tapahtumat

Lähetin Rovaniemen hovioikeudelle seuraavan pyynnön:

Rovaniemen hovioikeudelle

Pyydän Rovaniemen hovioikeutta

1. ilmoittamaan minulle kuka toimii esittelijänä valituksessani Rovaniemen hovioikeudelle Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden tuomiosta 10/1034 asianro: 6.9.2010 R 10/506.

2. Pyydän Rovaniemen hovioikeutta ilmoittamaan minulle, onko Ylivieska-Raahen käräjäoikeus lähettänyt kuvan osoittaman aineiston Rovaniemen hovioikeudelle asian käsittelyä varten.
Aineisto on poliisihallitukselle kahden virka-apupyyntöni jälkeen Ylivieska-Raahen käräjäoikeudelta saamani aineisto, josta Ylivieska-Raahen käräjäoikeus vaatii minulta 262,50 euron korvausta, vaikka minun oikeustajuni mukaan aineisto olisi pitänyt toimittaa minulle veloituksetta, koska kysymyksessä on oikeudenkäyntiaineisto.
Aineisto paljastaa tutkinnanjohtaja Tapani Tasannon esteellisyyden toimia tutkinnanjohtajana ja syyttäjä Esa Mustosen esteellisen toiminnan. Molempia on syytä epäillä virkarikoksista. Lisäksi aineisto paljastaa käräjätuomari Jaakko Raittilan lainvastaisen toiminnan sekä Raahen käräjäoikeuden istunnossa toimineen Jyrki Määtän lainvastaisen toiminnan. Aineisto paljastaa myös Raahen käräjäoikeudenistuntoon johtaneen rikostutkinnan tutkinnanjohtajana toimineen Raimo Ollilan esteellisyyden sekä silloinkin syyttäjänä toimineen Esa Mustosen esteellisen ja rikolliseksi epäiltävän toiminnan. Aineisto paljastaa myös kaikkiin minuun ja minun yritystoimintaani johtaneiden oikeudenkäyntien tutkinnanjohtajana toimineen Raimo Ollilan esteellisyyden sekä syyttäjä Sulo Heiskarin esteellisyyden ja rikolliseksi epäiltävän toiminnan.

3. Vaadin asiassa suullista käsittelyä, sillä kukaan muu ei hallitse eikä voi hallitakaan tuota aineistoa.

Kalajoella 04.11.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja


Olen saanut blogikirjoituksen http://www.erkkiaho.com/blog/?content=detail&id=790
palautteen osalta se seuraavan pyynnön:

----- Original Message -----
From: "Kimmo Ahola"
To:
Sent: Thursday, November 04, 2010 10:50 AM
Subject: Yrityksen yhteydet.

Hei.

Satuin törmäämään blogissasi yritykseeni, Pyro-Man Oy:hyn.

Koski on saatu onneksi pihalle hommasta ajat sitten, joten voitko poistaa sieltä tiedon että koski olisi enää yrityksen hallituksessa. En halua että mistään voisi ihmisille syntyä mielikuva, että Pyro-Man Oy:llä ja koskella olisi jotain tekemistä enää keskenään.

Terv.,
Kimmo Ahola
Pyro-Man Oy
p. 040-5110486

Valitettavasti tuo palautekirjoitus on ulkomaisessa blogissa, jossa minulla ei ole käyttöoikeutta eikä – mahdollisuutta. Minä en voi poistaa sieltä mitään, mutta voin informoida asiasta ulkomaisen blogin pitäjää. Toivottavasti tämän viestin perusteella lukijoille tulee selväksi yhtiön tavoite ja se, että Koski ei ole enää PyroMan Oy:n hallituksen jäsen.

Markku Koski ei ole enää myöskään Sepen tuki ry:n hallituksen puheenjohtaja.
Pelastushelikopteri Sepen tuki ry:n entinen toiminnanjohtaja tuomittiin keskiviikkona 03.11.2010 yhden vuoden ehdolliseen vankeuteen törkeästä kavalluksesta. Oulun käräjäoikeuden mukaan mies kavalsi yhdistykseltä ainakin 52 000 euroa. Hän nosti tukiyhdistykseltä rahat palkkaennakkona kesäkuun 2008 ja maaliskuun 2009 välisenä aikana. Oikeuden mukaan ex-toiminnanjohtajalla oli lupa nostaa ennakkona vain noin kuukauden palkkaa vastaava summa.
Katso http://www.erkkiaho.com/blog/index.php?content=detail&id=137

Kosken liiketoiminnat julistettiin Valtiontalouden tarkastusviraston toimesta salaisiksi, mutta niistä ei poliisin ensimmäisellä tutkinnalla löydetty voimassaolevia rikoksia. Katso http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2010/09/suojelupaatos-virkarikos.html
Olen siirtänyt asiakokonaisuuden poliisirikoksia tutkivalle syyttäjälle.

Kansliapäällikkö Ritva Viljanen vastasi

Hyvä Erkko Aho,

Olen välittänyt viestinne edelleen selvitettäväksi ministeriömme oikeusyksikölle.

Tervehtien

Ritva Viljanen

________________________________________
Lähettäjä: Erkki Aho [mailto:e.ahoky@kotinet.com]
Lähetetty: 4. marraskuuta 2010 5:32
Vastaanottaja: Viljanen Ritva SM
Kopio: kirjaamo@okv.fi; reeta.kivihalme@yle.fi; pasi.toivonen@yle.fi; salla.paajanen@yle.fi; juha.ristamaki@yle.fi; jan.andersson@yle.fi; tero.koskinen@yle.fi; martti.backman@yle.fi; riikka.kaihovaara@yle.fi; kati.juurus@yle.fi; tiina.salumaki@yle.fi
Aihe: Selvityspyyntö poliisin toiminnasta
Kansliapäällikkö Ritva Viljanen

Olen kääntynyt useita kertoja poliisiministeri Anne Holmlundin puoleen, mutta hän ei ole kertaakaan vastannut sähköpostiini. Laki kyllä edellyttää vastaamista. Miksi poliisiministeri ja poliisiylijohtaja voivat rikkoa lakia joutumatta vastuuseen siitä? En ole saanut vastausta tähänkään sähköpostiini http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/kirjallinen-kysymys-vastattavaksi.html


enkä myöskään tähän sähköpostiin
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/02/avoin-kirje-poliisiylijohtaja-mikko.html


Miksi poliisi ei tutki rikoksia, vaikka näytöt ovat kiistattomat?

Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/10/kiirehtimispyynto.html


Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/10/valitus-purkuhakemus-kiirehtimispyynto.html


Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/valtakunnansyyttaja-matti-nissiselle-ja.html


Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/oikeuskansleri-jaakko-jonkka.html


Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/


Pyydän pikaista vastausta. Asia on menossa nyt EIT:n käsittelyyn, koska poliisi ei tutki asioita ja syyttömät kansalaiset joutuvat kärsimään valtion rikollisesta toiminnasta. Esimerkiksi Mikko Kovalaisen kiistattomaan rikolliseen toimintaan poliisi ei puutu. Tämä on todella järkyttävää toimintaa.

Kalajoella 04.11.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja
gsm 044-3025948, puh. 08-462763
os. Plassintie 39 A 3
85100 Kalajoki

Uutiset

Helsingin Sanomien tietojen mukaan isojen eläkeyhtiöiden johtajat ovat saamassa uuden bonusjärjestelmän, joka nykymuodossaan tuottaa lisää bonuksia nykyisen kannustinjärjestelmän päälle. Pelkästään vanha bonusjärjestelmä on tuottanut Ilmarisen Harri Sailakselle sadan tuhannen euron ja Varman Matti Vuorialle parin sadan tuhannen euron vuosittaisia palkanlisiä.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjanmaa 05.11.2010 Suuruus ei ole aina oikea tie. Kulttuuritapahtumat tarvitsevat siunattua hulluutta ja henkeä, jota pitää vaalia.

Televisiosta katsottua

MOT: Halpa, halvempi, hoivakoti
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-10010694

Terveys ja liikunta

Paino 99,6 kg, verenpaine 158 / 90, lepopulssi 60. Uinti 1000 m / 73 000 m

Loppukevennys

Opettaja ekaluokkalaisille: - Mitähän sen tarkoittaa, kun Suomi on itsenäinen? – No, että välitunnilla saa tapella kenen kanssa haluaa.

Johannes oli jäänyt pois koulusta ja meni mäenlaskuun, minkä opettaja sattui näkemään. Seuraavana aamuna opettaja kysyi: - Miksi sie, Johannes, et eile tult kouluu? – Mie olin kipiä, vastasi Johannes. – Mites sie kykenit mäelaskuu, jos sie olit kipijä? kysyi opettaja. – Kyl se olkii vaikijaa, Johannes vastasi.

Maija aloitti syksyllä koulun. Muutaman päivän kuluttua naapurin täti kysyi, että tykkääkö hän koulusta. Maija mietti ja päätti sitten: - No, ennen oesin eläkkeellä.

Ensiluokan opettaja: - Huomenna on meidän luokalla lääkärintarkastus. Siitä Ari-Kyösti innostuu: - Suanko minä ekana sen tarkastoo?

Musiikkitunnilla opettaja: - Tiedättekö, kuka kuuluisa säveltäjä on tehnyt semmoisen sävellyksen, jossa on tykkejä ja kirkonkelloja ja vaikka mitä? Oppilas viittasi: - Desibelius.

Tuomari oikeudessa potilaalle: - Miksi kävitte hammaslääkärinne kimppuun? – Hän kävi hermoilleni.

Kaksi iloluontoista tyttöä keskustelee: - Kuule, mitä sait Matilta syntymäpäivälahjaksi? – En vielä tiedä. Sain lääkäriltä ajan vasta ensi viikoksi.

Pohjalainen oli ollut tappelussa, saanut puukosta ja makasi leikkauspöydällä. – Ei tarvitse parsia niin tarkkaan, sanoi mies lääkärille, minä menen juhliin huomennakin…

Lääkärin diagnoosi juhannuksen jälkeen vastaanotolle tulleelle naispotilaalle: - Sen juhannusyön, jonka vietitte poikaystävänne kanssa kesämökillä, olisi oikeastaan pitänyt olla hääyönne.

Lääkäri potilaalle: - Älkää olko huolissanne. Kyllä te pääsette sairaalasta kahden viikon sisällä tavalla tai toisella.

Kuoltuaan Stalin yritti taivaaseen, mutta tietysti hänet käännytettiin portilta ympäri ja niin hän pyrki sinne toiseen paikkaan ja pääsi. Seuraavana päivänä muutamia kymmeniä pikkupiruja saapui taivaan portille anelemaan sisäänpääsyä. – Mitä ihmettä te täällä teette, kysyi Pietari. – Me olemme ensimmäinen pakolaisaalto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti