torstai 11. marraskuuta 2010

PE 12.11.2010


Jussi Kurikkalan muotokuva

Päivän sää

Lämpötila aamulla -1 C, pilvistä, vähäistä lumisadetta. Aurinko nousee: 08.42. Aurinko laskee: 15.32. Päivän pituus: 6 h 50 min

Tapahtumat

Huomasin, että Kalajoen kaupunginarkistossa säilytettävästä aineistosta, jonka olen tehnyt ns. rikollisesta toiminnasta luottamustoimen ulkopuolella, puuttui toinen kirja. Minne lie kirja kadonnut? Toimitan maanantaina Kalajoen kaupungille ko. aineistoon kuuluneen puuttuvan kirjan tilalle uuden vastaavan kappaleen, koska katson, että aineiston täytyy olla täydellinen esim. tutkijoiden käyttöön.

Kävin Helsingissä mielenkiintoisen keskustelun huippujuristien kanssa Suomen oikeudellisesta tilanteesta ja Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimen toiminnasta ja toimintaperiaatteista. Totuus on järkyttävä asia. Oikeustaisteluani arvostettiin ja ehdottiin jopa elokuvan tekemistä oikeustaistelustani.
Tämä on totta. Katso
http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2009/10/oikeus-ja-asianajajamafia.html

Uutiset

Keskustan kansanedustaja Markku Uusipaavalniemi eroaa keskustan eduskuntaryhmästä. Hän siirtyy perussuomalaisiin. Ensi kevään eduskuntavaaleissa hän on ehdolla Helsingissä.

Torkkupeittokisa, katso http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/P%C3%A4%C3%A4sihteeri+Tiitinen+arpoi+torkkupeittokisan+voittajaksi+Petrin/1135261598689

Kansanedustaja Antti Kaikkosen (kesk) työtietokone on ollut jo kuukausia takavarikoituna keskusrikospoliisin päämajassa Vantaan Jokiniemessä, kertoo perjantain Ilta-Sanomat.
Takavarikko liittyy vaalirahatutkintaan, jossa Kaikkosta epäillään luottamusaseman väärinkäytöstä ja lahjuksen ottamisesta. Hän sai vaalitukea Nuorisosäätiöltä ollessaan itse säätiön hallituksen puheenjohtaja.

Homoparien rukoushetki jakoi voimakkaasti Oulun hiippakunnan kirkolliskokousedustajia. Edustajista 8 kannatti ja 5 vastusti rukoilemista homoparien kanssa. Kirkolliskokous hyväksyi perjantaina aamupäivällä äänin 78-30 esityksen homoparien rukoushetkestä. Yksi vastustajista oli oululainen Pekka Lahdenperä. Hän pelkää, että rukoushetki voi muuttua häihin verrattavaksi tilanteeksi.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjanmaa 12.11.2010 Uusipaavalniemi soinilaisiin. Perussuomalaiset tavoittelee Helsingistä kahta kansanedustajaa.

Mielenkiintoisia blogeja

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Terveys ja liikunta

Paino 99,8 kg, verenpaine 159 / 97, lepopulssi 55.

Loppukevennys

Opettaja kysyi Kallelta, miksi hänen äidinkielentehtävänsä oli tehty niin huonosti. Kalle vastasi: - No kun äiti ei ollut paikalla, isä teki ne.

Miksi rehtorilla on musta vyö, jossa on punainen solki? – Että pysyy housut jalassa.

Pikku-Kalle koulussa vierailevalle ruotsalaiselle opettajaryhmälle: - Tiedättekös mikä erottaa suomalaiset apinoista. – Mikä ? – Pohjanlahti.

Miten saa liikunnan opettajan kävelemään? – Ottaa autosta pyörät pois.

Miksi blondi ei halua opettajaksi? – Koska hän on kuullut, että oppilaat aiheuttavat harmaita hiuksia.

Musiikkitunnilla Pikku-Kalle kysyy opettajalta: - Tiedäks Ope, kuinka tietää, että Mikki Hiiri on poika? – Opettaja???? – Eksä tiedä? Sähän oot musiikin ope. Laulussahan sanotaan, että ”Mikki Hiiri mättähältä mättähälle käy, ja pikkujalka pilkahtaa!”

- Opettaja, miksi meillä on tänään kolme tuntia ruotsia? – Mutta ajatelkaapa ruotsalaisia, sanoi opettaja, - heillä on sitä koko päivän.

Jatkoilla: - Neiti, konjakkia vai viskiä? – Kiitos ei, en käytä mitään miestä väkevämpää.

Väitetään, että nykyinen hallitus on oppinut menetelmänsä herkkusienten viljelijältä. Kansa pidetään pimeydessä ja silloin tällöin heitetään paskaa päälle.

Kaikki josta pidän on joko kiellettyä, laitonta tai naimisissa.

Vaimo sanoi hämäläiselle miehelleen: ”Etana, etana, nosta sarves.”

Eräs mies sai kortin lomailevalta vaimoltaan: - Täällä on ihanaa. Toivoisinpa, että sinä olisit hän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti