tiistai 9. marraskuuta 2010

TI 09.11.2010


Päivän sää

Lämpötila aamulla – 4 C, tuuli 2m / s, pilvistä ja poutaa, päivällä – 4 C. Aurinko nousee: 08.32. Aurinko laskee: 15.42. Päivän pituus: 7 h 9 min

Tapahtumat

Haastemies toi minulle haasteen käräjäoikeuteen. Mikko Kovalainen hakee minua henkilökohtaiseen konkurssiin. Lähetin heti Korkeimman oikeuden presidentille Pauliine Koskelolle kiireellisen purkuhakemuksen kiirehtimispyynnön. Katso Konkurssihakemus – kiirehtimispyyntö Korkeimmalle oikeudelle http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/11/konkurssihakemus-kiirehtimispyynto.html

Kävin tänään uudelleen pyytämässä arkistonhoitaja Arja Rönkää selvittämään missä on arkistoituna 1879-sivun selvitykseni, jonka valtuusto pyysi minulta 20.12.2005 ns. rikollisesta menettelystä luottamustoimen ulkopuolella. Tarvitsen tuosta selvityksestä tiettyjä sivuja EIT:lle tehtävään valitukseen. Arkistonhoitaja vetosi muihin kiireisiin, kun ei ole ehtinyt hakemaan aineistoa.
Vein tänään Tapion Tuvalle Alnus ry:n 10-vuotisnäyttelyyn Hiliman hotellin pienoismallin ja lääkäritalon pienoismallin. Lääkäritaloa puretaan parasta aikaa jotta terveyskeskukselle saadaan parkkipaikkoja. Vein näyttelyyn myös Oma Orellin maalauksen Haaralan talosta.

Olen lähes koko päivän käynyt aineistoa läpi valituksen tekemistä varten EIT:lle.

Uutiset

Kiistelty jätevesiasetuksen muutos uhkaa Helsingin Sanomien mukaan romuttua - tai ainakin vesittyä. Lehden tietojen mukaan keskustaa repivän asetuksen käsittely on siirtymässä pääministeri Mari Kiviniemen (kesk) hoidettavaksi. Ympäristöministeri Paula Lehtomäki (kesk) on puolustanut asetusta, jonka hän peri edeltäjiltään. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Timo Kallin mukaan asia nostetaan keskusteluun tällä viikolla. Eduskunnan perustuslakivaliokunta käsittelee parhaillaan jätevesiasetukseen esitettyjä muutoksia. Helsingin Sanomien mukaan osa valiokunnan jäsenistä suhtautuu kriittisesti etenkin esitykseen, jossa 68-vuotiaat vapautettaisiin uusista määräyksistä. Ikälievennys saattaa myös olla perustuslain vastainen.

Lehtileikkeet lehtileikekirjaani

Ensimmäinen lehtileike: Keskipohjanmaa 09.11.2010 Taposta Kalajoella yhdeksän vuotta. Noin kymmenestä puukoniskusta kohtalokkain osui sydämeen.

Mielenkiintoisia blogeja

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/

Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Terveys ja liikunta

Paino 99,0 kg, verenpaine 158/96, lepopulssi 55. Uinti 1000 m / 74 000 m.

Loppukevennys

Aina kun katson vaalien alla SDP.n ehdokaslistaa, tulen epätoivoiseksi. En sen johdosta että en tietäisi kenet valita, vaan sen johdosta, että siltä listalta joitakin kuitenkin valitaan.

Jalkapallon Ranskan MM-kisojen aikaan jokainen halusi olla tietävinään hirveästi jalkapallosta. Eduskunnan kuppilassa Huttu-Juntunen tuli television ääreen ja kysyi: - No, jokos se Saksa on tehnyt monta kunnaria?

Miksi kansanedustajat ovat ihmissyöjien herkkuruokaa? – Ne menevät helposti alas, kun ne on niin hyvin voideltu.

Kun olin pieni, minulle sanottiin, että kenestä tahansa voi tulla presidentti. Nyt uskon sen.

Kokoomuksen seuraavien vaalien teema: - Sijoita Suomeen. Osta oma kansanedustaja.

Oletko sinä koskaan huomannut mitään ongelmia ryyppäämisesi suhteen, lääkäri kysyi Veltto Virtaselta. – Toiset tuntuvat koko ajan olevan muutaman paukun jäljessä, Veltto vastaa.

- Voi, voi mitähän sinustakin tulee isona, totesi opettaja katseltuaan Pikku-Kallen poissaolokirjaa. – Kansanedustaja, huikkasi Pikku-Kalle.

Paula Kokkonen on taas kerran torunut Ilkka Kanervaa tämän elintavoista. – En minä voi sille mitään, Kanerva puolustautuu. Kaikki on lääkärin syytä. – Miten niin lääkärin syytä? Paula Kokkonen ihmettelee. – Minä sairastuin pienenä hinkuyskään. Kanerva kertoo naama totisena. Lääkäri paransi yskän, mutta hinku jäi.

Politiikan tekeminen on kokopäivätyötä, sanoi kansanedustaja. Iltapäivällä täytyy perua mitä aamupäivällä on luvannut.

- Arvaas, mikä on yleisin pojan nimi Suomessa? – Ville. – Mistä sinä sen tiedät. – No kun opettaja sanoi eilen, että nykyään kaikki pojat ovat villejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti